Wrap med laks
1/2 spidskål
1 tsk. sukker
1 tsk. fint salt
1 æble
25 g mandler
1 dl cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. sød sennep
1 håndfuld persille, purløg, kørvel eller basilikum
4 stk. Santa Maria Whole Wheat Tortillas
200 g varmrøget laks
1: Fjern de yderste blade og stokken af spidskålen. Snit spidskålen fint. Drys kålen med salt og sukker og kram den godt. Lad kålen trække i ca. 30 minutter.
2: Skær æblet i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både.
3: Rist mandlerne gyldne på en tør pande. Vend kål med æbler og mandler.
3: Rør cremefraiche med mayonnaise, sød sennep og hakkede krydderurter.
Smag dressingen til med salt og peber og vend med spidskålsalaten.
4: Lun tortillaerne og top dem med spidskålsalat og varmrøget laks delt i flager. Rul tortillaerne sammen. Pynt med frisk koriander.