Coq au vin

150 G bacon i tern

Olivenolie til stegning

250 g champignon

250 g skalotteløg

4 kyllingefileter

0,5 l rødvin

1 terning hønsebouillon

4 fed hvidløg

1 tsk tørrede timian

2 laubærblade

salt

peber


Steg bacon. Tag det af, og læg det i en skål.

Skær champignon i kvarte og steg dem 4-5 minutter. Tag dem af, og læg dem i skålen.

Skær skalotteløg i kvarte og steg dem et par minutter. Tag dem af, og læg dem i skålen.

Skær kyllingefiletterne i 3 stykker, og steg dem hurtigt på alle sider.

Kom alt tilbage i gryden, og tilsæt resten af ingredienserne.

Lad det simre i 30-40 minutter.

Jævn det med brun sovsejævner (Maizena og mælk virker også, men vil gøre retten grå i stedet for rød...)