Müslibarer

Ingredienser:

1 dåse kondenseret mælk

6 dl havregryn

1,5 dl kokosmel

1 dl solsikkekerner eller sesamfrø (eller halv af hver)

2 dl hakkede mandler (eller andre nødder)

1 dl hakkede tørrede frugter (abrikoser, figner eller lign.)

1,5 dl tørrede bær eller rosiner (rosiner, goji, blåbær, hindbær eller lignende)

4 spsk honning

50 gr. mørk chokolade - minimum 70%


Fremgangsmåde:

Bland alle de tørre ingredienser i en skål, hak mandler, chokolade og tørrede frugter groft og bland det i.

Varm den kondenserede mælk op. Den skal være godt varm uden at koge og put honningen i og lad den smelte.

Hæld mælken over i skålen sammen med resten af ingredienserne. Rør blandingen godt sammen og kom den over i en bradepande (ca 25x25 cm) belagt med bagepapir. Fordel massen godt ud i hjørnerne og glat den ud, så den bliver nogenlunde jævn over det hele.

Bag massen i en forvarmet ovn på 130 g. i ca. 50 minutter. Den skal være gylden og sprød på overfladen og blød indvendig.

Bør fryses for ikke at blive bløde.