Müslibarer

Ingredienser:

1 dåse kondenseret mælk

6 dl havregryn

1,5 dl kokosmel

1 dl solsikkekerner eller sesamfrø (eller halv af hver)

2 dl hakkede mandler (eller andre nødder)

1 dl hakkede tørrede frugter (abrikoser, figner eller lign.)

1,5 dl tørrede bær eller rosiner (rosiner, goji, blåbær, hindbær eller lignende)

4 spsk honning

50 gr. mørk chokolade - minimum 70%


Fremgangsmåde:

Bland alle de tørre ingredienser i en skål, hak mandler, chokolade og tørrede frugter groft og bland det i.

Varm den kondenserede mælk op. Den skal være godt varm uden at koge og put honningen i og lad den smelte.

Hæld mælken over i skålen sammen med resten af ingredienserne. Rør blandingen godt sammen og kom den over i en bradepande (ca 25x25 cm) belagt med bagepapir. Fordel massen godt ud i hjørnerne og glat den ud, så den bliver nogenlunde jævn over det hele.

Bag massen i en forvarmet ovn på 130 g. i ca. 50 minutter. Den skal være gylden og sprød på overfladen og blød indvendig.

Bør fryses for ikke at blive bløde.

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang